F
O
L
L
O
W
Salah ke ??
Assalamualaikum fellas,




salah ke ?? kalau aku gemuk :( why ?? why ?? why ?? terlampau banyak why kat dalam fikiran aku. apa salah ke aku dilahirkan dalam keadaan gemuk ?? aku tak sempurna. "nobody's PERFECT" ternyata betul tiada siapa yang sempurna #fact. apa aku dilahirkan gemuk hanya untuk ditertawakan oleh orang ?? apa aku dilahirkan gemuk hanya untuk menjadi ejekan orang lain ?? menjadi bahan lawak orang lain ?? mungkin aku ni yang salah sebab aku tak jaga pemakanan aku. *apa yang aku perlu makan dan apa yang aku tak perlu makan* hmm :( sedih weyh ! sakit sangat hati aku. sedangkan mak sendiri pun cakap "kau ni asyik makan je, cuba lah berdiet sikit". aku memang tak boleh berdiet. sukan pun aku malas. bukti nye bila orang lain sukan kat sekolah. aku tak sukan. aku duduk je. dah tabiat aku macam tuh. that's why aku gemuk. orang asyik cakap jom lah sukan tapi aku tak nak. mungkin aku memang patut dijadikan bahan lawak. kayy, aku terima kalau orang nak ejek aku macam mana sekali pun. mungkin depan orang aku tak luah kan tapi aku pendam dalam hati. biar aku je menaggung malu sebab diri aku yang gemuk ni :( but kalau orang yang ejek melampau mungkin aku akan bertindak. jangan ingat hidup hanya untuk ejek, hina orang sesuka hati. orang lain pun ada perasaan. cuba kite pulak yang ditertawakan oleh orang suatu hari nanti. macam mana perasaan kite ?? mesti kite rasa sakit hati sangat :( okay lah korang bye. tak de mood lah. terlampau sakit hati sesangat.
Assalamualaikum :)