F
O
L
L
O
W
You and I (BIG BANG)
Assalamualaikum fellas,




Okay, it's BIG BANG. kenal ?? tak kenal makna nye korang duduk kat hutan. haha :) gurau je.
eh ! kenapa tajuk "You and I (BIG BANG)". okay ! okay ! nak tahu kenapa ?? sebenar nye semalam ke hari Sabtu. alaa tak ingat lah lupa pulak. BIG BANG ada kat rancangan You and I. kat channel mana tuh ?? of course lah kat channel 393 *channel KOREA yang best sangat* wee ~ eceh, korang pernah jumpa BIG BANG ?? aku pernah. kat dalam TV le. haha :) sakit hati tak ?? sakit ! alolo, kesian nye :)
lagu terbaru BIG BANG - MONSTER. aku tak guna lagu tuh sebagai lagu blog aku. why ?? sebab lagu tuh aku baru dengar so, aku masih rasa lagu tuh tak best tapi BIG BANG tetap selebriti Korea kegemaran aku. nak dengar lagu MONSTER tuh ?? hah, bukak lah youtube. haha :) okay la korang, BYE !
Assalamualaikum :)

..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..BIG BANG..