F
O
L
L
O
W
FINALLY
Assalamualaikum fellas,




abaikan gambar. takde kene mengena kan ? tapi paham kan kenapa aku letak gambar bakul tuh. picnic le ! okay it's time to be crazy. HOLIDAY ! awesome. grr :)
title kali ni "FINALLY" ? apa ? first, akhir nye selesai jugak exam. so, have fun. dah dapat pun masa untuk relax-kan otak aku. haha. kalau tidak asyik rasa macam nak tercabut je otak ni masa exam. second, finally masa yang aku tunggu-tunggu dah pun tibe. yeah. HOLIDAY FEVER ! i can't wait but it have come right now. english aku teruk kan. kayy, abaikan ! masa untuk aku enjoy. but homework pulak melambak. ada aku kesah taksiap homework. dah kene marah baru aku buat. haha. apa plan korang masa cuti ni ? mesti korang pergi jenjalan kan ? pergi pantai buat istana pasir. haha. macam budak kecik le. buat je lah apa korang nak buat asal kan jangan sampai boleh cedera kan diri korang. enjoy this holiday with ur family n memb ! bukan nye enjoy this holiday with doctor n nurse. haha. aku mesti pasti kan aku puas dengan cuti kali ni. taknak duduk rumah je. nak gi jenjalan. please, mum ! please, dad ! haha. takbagi merajuk ahh ! okay lah bye. thanks kerana mem-read. 
Assalamualaikum :)

hari ni aku tinggal sorang kat rumah. family aku semua pergi seremban. what ? tinggal kan aku. hmm :( esok baru aku pergi. yeah ! boleh le online (Y)