F
O
L
L
O
W
Malu gila !
Assalamualaikum fellas,




Sihat tak korang. hope sihat lah. btw, apa kena mengena dengan gambar yang aku tunjuk kat atas ni 'muka orang tengah malu'. sama lah macam aku, sumpah malu gila. why ??? tadi aku dengan ayah, sis & nenek pergi lah warung. saya taksekaya korang. korang makan kat restoran kan. hikhik* mak dengan adik aku kat rumah sebab adik aku tidur. ngada-ngada je kau adik, tidur lah, apa lah. 'eh kau ni Wan siod je cakap adik kau ngada-ngada'. okay2, sumpah aku malu gila tadi sebab aku pakai kasut besar pergi warung. kasut tuh kasut ayah aku. sis aku lah main pakai je kasut aku. dah aku kena pakai kasut ayah aku. besar nya kasut tuh. masa aku sampai je, ada orang pulak tuh. malu aku dibuatnya. orang tengok kan aku je. 'siel la, apa pandang-pandang' tumbuk kang. kuat ke nak tumbuk orang, grr ! sumpah dah taknak pakai kasut ayah aku tuh lagi. buat malu aku je. next time, aku simpan kasut aku sebelum ada orang lain pakai. tidur pun aku nak bawa lah kasut aku tuh. hah, dah mula mencarut lah ni. suka hati aku lah nak mencarut. hehe~ okay lah korang, bye. Assalamualaikum :)

Sumpah aku dah taknak pakai kasut ayah aku tuh lagi. dah cukup serik walaupun baru first time aku pakai kasut besar depan orang ramai. malu dibuatnya. mana nak letak muka ni. malu ! malu ! malu !