F
O
L
L
O
W
Sad :(
Assalamualaikum dan salam sejahtera fellas, 







' Today i'm Sad '. amat lah sesuai bagi tema kita hari ini. why sad ??? of course lah owner blog ni dilanda kesedihan. hmm, hmm, hmm, sedih sangat. story nya macam ni, masa aku kat rumah, aku gaduh lah dengan sis dan adik aku. maklum lah aku takada abang :( masa tuh aku tengah lah berangan. ceh, suka berangan rupa nya. lepas tuh, adik dengan sis aku kacau aku. so, apalagi, bad mood lah aku. after that, aku cuba lah berbaik  dengan diorang. padahal diorang yang mulakan dulu. aku tengok lah sis dengan adik aku yang tengah warna pokok gunakan ton warna yang betul. aku mencelah lah. aku pun nak jugak warna pokok. hmm :( tapi apakan daya, tangan sis aku yang cepat macam kilat terus cubit aku. aduyai ! sakit gila. nak meleleh air mata ni. bagai dicucuk sembilu. nak nangis depan sis dengan adik, nanti diorang ketawa kan lah. takjadi lah nak nangis. sakit sangat ke ??? boleh percaya ke ni. 'Percaya je lah' banyak tanya pulak korang ni. hehe~ korang jangan marah tau ! btw, sis jangan lah cubit aku macam tuh lagi. sakit siod ! okay, okay, relaks sis jangan cubit aku lagi. bagitahu mak kang. ceh, nak mengadu dekat mak je ! but, sekarang dah reda dah keadaan. dah berbaik dah. yippie ! okay lah korang, bye. Assalamualaikum. :) 

saya harap saya takgaduh lagi dengan sis dan adik sebab perkara kecil. saya mengaku saya salah. sis dengan adik pun kena mengaku sis dengan adik pun salah jugak. that's all ! thankyouuu :)