F
O
L
L
O
W
xD
Assalamualaikum,

Hai, nama kita Wan. kita budak baik xD ahaha. hmm, dah lama me myself takupdate blog wa yang cantik ni* now, wa dah berfriend dengan IMRAN RAZALI yg dulu wa bermusuh tuh. but now, wa dah berbaik and wa semakin rapat dengan dia. let me tell u "WE ARE GETTING GETTING GETTING GETTING BACK TOGETHER". wa harap persahabatan wa dengan dia akan kekal till forever. dia lah kawan baik wa selain FITRI MAZLAN and AIM NASIR. since sekolah rendah kitorang kenal. hanya disebabkan sikit je salah paham, kitorang bermusuh. actually, masa wa bermusuh tuh, wa boring jugak sebab dah lama takcakap dengan dia. HE IS MY BESTFRIEND TILL FOREVER AND EVER. 

"AKAN WA JAGA PERSAHABATAN KITA NI K. WA HARAP LU PUN SAMA. LU LAH KAWAN BAIK WA "